Inilah Kehidupan Ku

By: Nor Liza Md Arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 5-Jan-2009 05:55 Email | Share | Bookmark
SUKER-SUKER AMEK GAMBO

 
 
1HB jANUARI 2009 ~ JOHOR KEJE TAU!!

Bebudak PPW 1 ( Penolong Pegawai Perubatan Penempatan Wajib Group 1 ) dah abis sesi attachment di Jabatan Kecemasan Dan Trauma, HSAJB selama 6 bulan ( sejak dorang dpt Diploma sampai skg nie ) ~ bebudak lelaki berbaju putih itew sumer....

Maka sudah tiba masanya, dorang akan menjalankan tugas di mana2 hospital / klinik kesihatan seperti yang di arahkan oleh KKM kelak..



huh.. nasib patient tak der tau tak.... kalau tak, sure kene komplen BAEK pya kat Pak Pengarah



gambo jabatan aku nie buruk eik!! banggunan baru dh siap, tunggu masa nak pindah jerk... fuh!! cepat2 lah pindah.. jabatan nie tak mampu nak penampung patient yang ramai gilesss.. sesak di buatnya

Kami di EDHSAJB mendoakan agar kalian semua berjaya di tempat masing2. Di harapkan segala pengalaman, tunjuk ajar selama 6 bulan akan di praktik kat tempat kerja baru nanti.......

Cayok!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net