Want your
own Fotopage?








 
Inilah Kehidupan Ku

By: Nor Liza Md Arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 8-Jan-2007 01:58 Email | Share | Bookmark
Gambar Banjir di Kota Tinggi

di bandar Kota Tinggi
Banjir pada 22hb Dec 2006.
Surut sikit saja
Masjid di hadapan hospital
Operasi
Paip pecah
paip pecah
menyelamatkan nyawa
Baby nie ''fits''
view daripada jambatan kota
banjir
baby nie di bawa ke markas utk bantuan
tenggelam
bantuan utk baby tadi
di bawa menaiki bot
naik bot
bersama ibu baby utk ke markas
masih dalam pantang lagi.. kasihan..
bandar kota tinggi
Habis tenggelam
Suasana di bandar
air dah surut sedikit
Hanya nampak signboard saja
Kilang sabun
cuma nampak 2nd floor jer
Masjid pon tenggelam
Gerai pon habis...
Aper yang tinggal?
En. Ahmad Sujang dan pesakitnyer..
Bersampan....
tk pernah banjir di kawasan ini
akhirnyer tenggelam jua
Ibu dan baby sampai di hospital kota tinggi
sda
Terpaksa di papah..
selamat sampai
di hadapan hospital kota tinggi
di hadapan hospital....
air cetek sebab hospital selamat daripada banjir
Tengok lah
kedai habis tenggelam
bandar kota banyak air teh
salah seorang anggota penyelamat
pemandangan dari atas jambatan
sungai kota tinggi
operasi menyelamat
banjir
22hb dec 2006
Station petronas
banyak kereta tersadai
kampung pun tenggelam
bantuan perubatan di sediakan
mengagihkan makanan
proses pengagihan makanan
banyak makanan
sanggup bersesak-sesak
ramai betul mangsa banjir
sukarelawan yang datang membantu
ader yang makan mengunakan dulang
tukang masak!!
team JPA3 Pontian
antara yang rewang
team PBSM
mengagihkan makanan
Melepaskkan penat
tak sure apa nama penempatan banjir nie..
Gambar banjir nie dapat daripada Eh Ahmad Sujang, yang bekerja di Jabatan Kesihatan Negeri Johor dan Ahli Persatuan Bulan Sabit Merah. Beliau tinggal di Kota Tinggi, di mana rumah beliau juga di naiki air sehingga siling rumah beliau....
DI sini di sertakan sekali gambar-gambar bencana alam tersebut selepas 2 hari banjir melanda....
saksikan...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net