Inilah Kehidupan Ku

By: Nor Liza Md Arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Mar-2008 04:18 Email | Share | | Bookmark
Kakak Nurin Dan Adik Adam....

Kakak Nurin bergaya dengan baju baru.. Nenek yg belikan!!
 
 
View all 9 photos...
Ader saja keletah adik beradik nie..

yang kakak semakin nakal, seolah-olah cuba mengalihkan perhatian aku kepada dia... jeles aku dok gomol adik nyer agaknyer...

bukan aku tak gomol si kakak... tapi tur lah kerenah anak-anak.... cuti bersalin 60 hari, aku rasakan cepat benar berlalu.. tak puas dok kat umah...

Continue cuti lagi boleh tak?




masa nie muka kakak tak ceria, menangis... merajuk dgn ibu dan adam
agaknyer, nurin jeles dan fikir ibu tak sayang dia....

bila aku ckp, ibu sayang nurin ( sambil peluk dia ), ibu juga sayang adam.... baru nurin ok....berhenti menangis



Thursday, 27-Mar-2008 23:51 Email | Share | | Bookmark
Adam Idlan Hakimi... my new baby

 
 
 
View all 9 photos...
sekarang ni umur Adam dah 2 bulan lebih.... berat pon dah naik 5.6kg... geram aku tengok Adam, pipinya, lengannyer, pehanyer.. keletahnyer..... tersenyum2.....

Kakak Nurin kadang2 jeles jika iaku asyik melayan si kecil....


lenanya tido....


Geram aku......


Thursday, 27-Mar-2008 08:54 Email | Share | | Bookmark
Cantik Tak?

anak2 kesayangan ibu...
Salah seorang member yang ajar.. terima kasih ye kak lisa.. share ilmu sama-sama....
ini lah hasilnyer....

dan ini lah link nyer.....http://www.magmypic.com



Thursday, 27-Mar-2008 03:48 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan Adinda Tercinta

Kene cukur kening
Pakai inai.... sempat lagi snap
tengok tur, hubby aku....
View all 24 photos...
Pada 9hb Febuari, adik yang ke-2 telah melangsungkan pernikahannya. aku masih dalam pantang hari ke 28.... tapi.. dah sihat sikit lah....

Majlis Persandingan berlangsung pada hari Ahad, 10hb Febuari 2008..

Gambo tak banyak, bab CD hari persandingan masih pada tangan adik.... tgk lah, aku akan upload gambo persandingan pada masa akan datang.

Norain Bt Md Arif & Azman Bin Jamat










Bonda ku dan besan.....



Wednesday, 26-Mar-2008 23:56 Email | Share | | Bookmark
New Baby....

 
 
 
View all 13 photos...
Dah lama tak masuk....bukan aper.... cuti bersalin 60 hari....
Baby ke dua nie lahir pada 14hb Januari 2008 jam 1.48am di L&D, Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru dengan berat 2.9kg... baby boy beb..... sepasang da anak aku.. heheheh

Nama dia, ADAM IDLAN HAKIMI..... ingat kan nak panggil Idlan, tapi neneknyer panggil ADAM..









[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net