Inilah Kehidupan Ku

By: Nor Liza Md Arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Friday, 25-Apr-2008 06:44 Email | Share | | Bookmark
Posing Sakan kat Volkswagen

 
 
Aku dan kak aida...
Sempat lagi kami berposing kat kereta si PPP Jamil kejap tadi....


dari kiri belakang Azlan Omar, hadapan : Jamil Abadi ( tuan pya keter ),aku, kak aida. Belakang Saiful hizam....

dorang ni dah nak balik ( balik kije kol 2.00pm ), aku plak menyelit jerk.....



amacam?????


Mak Dara posing.... wokey tak?? [i]


Wednesday, 23-Apr-2008 00:33 Email | Share | | Bookmark
Adam Ada Style Baru!!

amboi.....
tgk ler tur...
Si Adam nie dah pandai plak hisap jari...... puting dah tak nak dah!!!!






21hb April 2008 aku bwk gi check up.... beratnyer dah 6.2kg, umur Adam baru 3 bulan....
patutlah sakit-sakit bahu bila mendukungnyer..... aduh!!!!!


Friday, 18-Apr-2008 03:26 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti Hujung Minggu!!

 
 
 
View all 5 photos...
bawak anak jln2 kat Danga Bay....

p/s dah berbulan aku tak gi Danga Bay.. sejak aku mengandung sampai da bersalin.......





Friday, 18-Apr-2008 01:56 Email | Share | | Bookmark
Aku Accident...

 
 



3hb April 2008 @ 7.30am.... di Susur keluar Jalan Stulang Darat ke Stulang Laut berhadapan Gerbang Perdana....

Keter belakang sondol butut keter aku, cikit jerk.... but tu ler first time aku accident sejak bawak keter gi keje....

maybe aku brek mengejut bab nak mengelakkan keter depan yang hampeh tak nak mengalah.

Gini, keadaan jalan memula kat Stulang Darat tur dua lorong pastu sampai kat susur tur hanya satu lorong jer ( muat utk satu keter je lalu ), tapi ader 2 keter kat depan aku nie seiring sejalan dari Stulang Laut ke susur tur.. mana nak muat lalu sampai dua keter!!!

aper jadi!!!, kedua-dua keter kat depan aku brek mengejut, dan aku yang follow ( actually tak lah rapat, bab aku masih nampak tayar keter depan tur ) terpaksa brek mengejut.. sehabis2 brek....

dan malangnyer, aku sempat elak dari cium butut keter org, tapi keter kat belakang dah cium butut keter aku.....

hem.... nasib..........




Tuesday, 15-Apr-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
You Make Me Smile.....











[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net