Inilah Kehidupan Ku

By: Nor Liza Md Arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Saturday, 20-Sep-2008 04:46 Email | Share | | Bookmark
Salam Ramadhan

Dah terlambat sebenarnya aku nak masukkan entry SALAM RAMADHAN... maklumlah dah lama tak update fp nie,... gambo tak der nk di paparkan...

Ntah lah malas pulak nak snap gambar Nurin Dn Adam... di tambah dengan beban kerja yang semakin banyak.... adus... letih btol...

Persiapan raya pon baru buat sikit2.....

Kepada semua kengkawan di fotopages nie.... aku nak wish Salam Ramadhan...



Thursday, 14-Aug-2008 04:28 Email | Share | | Bookmark
Hari Terakhir

Tak sempat nak upload gambo Pesta Flora tur.... banyak sgt keje....

Tapi ari nie nak letak gambo My Penyelia di Jabatan Kecemasan Dan TRauma, Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru, TN. HJ. MOHD NORDIN BIN HJ. BAKAR yang bersara semalam...



Sedih.. tapi nak wat cmner...... dan aji sendiri menitiskan air mata.. sebak da nie.... aji odien ( nama glamer dia ) ibarat bapak saya sendiri...



Last Morning Round semalam.. ramai yang hadir termasuk staff yang keje malam ( balik kije kol 7am ) tunggu hingga kol 8.00am utk attend Morning Round nie....





Serah Tugas kepada Tn. Hj. Raschidi Abdul Karim..


Taklimat ringkas..... banyak amanat yang di sampaikan oleh aji odien.... sebak da nie....


bergambar kenangan dengan Dr Ganesh


Bergambar kenangan dengan ( dari kiri ) Dr. Raja Zubaidah, Aji Odien, aku ler tur yg pink, dan Dr. Selvi....


Bergambar kenangan dengan anak-anak buah di jabatan sebelum Aji Odien melangkahkan kaki......


Last amek Punch Card.....


Antara yang hadir petang tur sebelum aji odien punch card termasuk Timb. Pengarah ( Klinikal ) Dr. Hj. IZam Suleiman


Punch Card Terakhir.......


Friday, 1-Aug-2008 04:47 Email | Share | | Bookmark
Pesta Flora Antarabangsa di Johor Bahru





Wah.. JB penuh dek bunga... Pesta Flora Antarabangsa nie berlangsung pada 25hb - 28hb Julai 2008.























Ader plak penari2 dari Terengganu.... seronok jugak!!!











sebelum display keter berhias fari[ada kelantan, penari bebudak nie akan wat persembahan dulu kat depan DYMM Yang Di Pertuan Agong dan PM..

Fuh!! Budak2 nie mmg lah nakal.... boleh plak mengacau, menyergah kanak2 termasuk si Nurin ( anak aku )... sah-sah lah Nurin takut.....

Yang nie keter berhias daripada Kelantan.....









Perarakan di mulakan oleh si adik kecil molek nie... ntah dari sekolah mana lah agaknyer...

Fuh!!! Bila menari zapin, syok btol.. kagum kat budak2 nia pandai menari zapin..... alahai... aku nak anto nurin belajar zapin lah.....



Nie keter berhias daripada tuan rumah







Kumpulan Pancaragam..... ntah dari sekolah mana agaknyer.... tak der tulis pon....























Adus... penat lah upload gambo..... lenguh tengkuk.....
kang sambung lagi lah.. boleh tak?????


Tuesday, 15-Jul-2008 05:08 Email | Share | | Bookmark
Gi Jom Heboh!, Adam~6 bulan, Hepi Besday Ayah!!

Hari ini baru lah aku dpt meluangkan sedikit masa untuk update umah aku nie.... curi masa rehat sekejap nie....

Tengok lah sempat ke tak nak edit dan tepek banyak2 gambo kat sini.... banyak btol gambo dan entry yang nak di letakkan.... dah ntah sempat ke tak nak jengah umah kawan2 fp nie seperti di senarai sebelah tur......

Gambo di bawah nie di ambil ketika Jom Heboh pada 5hb Julai 2008 di Danga Bay Johor Bahru. aku gi malam minggu.. so tak jumpa sorang selebriti pon....

Fuh!! punya seksa nak gi sana.... jalan jammed + tak der parking.... menapak punya lah jauh.. Cian Nurin, penat berjalan... tapi Nurin seronok sangat.....









Dah memang si Nurin suka ngan Bob Bob ( Sponge Bob ), suka tak suka, nak ke tak nak, kene beli jugak!! Yang penjual pon, time nie lah nak mencekik darah.... melayang duit ibu RM7.00 untuk bob bob tur.. tapi kalau belon yang lain tur tak semahal bob bob nie....
( sampai kat umah, esok dan esok nyer, Nurin tak sentuh pon belon Bob Bob tur.... terapung kat umah je )




Ibu pon nak gambo gaks..... Cian Ibu.. asyik amek gambo orang, tapi tak der orang nak amek gambo Ibu


Ha.... Papa & Adam..... Lenguh dah tur bahu Papa bab Adam dah 7.1kg...... Cian Papa.....


Model keter.....ntah keter aper..... pakai snap je.....


Sekitar suasana malam di Jom Heboh... gambo tak clear bab guna kamera hp 2 megapixel je... Kamera yang sedia ada aku peram dalam almari.... Lupa nak cas.....


Sayang lah, gambo nie tak clear... bab kereta aku dan kereta Viva nie sama2 bergerak menempuh jammed yang panjang di depan Festive Mall, Danga Bay......


Aduh..... jammed.... nak cari parking lagi.... aduh!!!!

Tu lah.... cari penyakit... bukan ader benda pon kat sana. Bab aktiviti banyak berlangsung waktu siang.. malam tak der aper pon.... aku beli jajan je lah......





Alahai, Adam Idlan Hakimi..
Dah cukup 6 bulan semalam. Cepat je dah besar. Sekarang nie dah pandai bergolek-golek, meniarap, angkat punggung, then mengundur. tak lama pandai dah duduk.

Mulut pon riuh.. kalau Kakak Nurin melayan Adam, mengagah Adam, bersungguh-sungguh Adam ketawa, mengekek-ngekek.. pandai btol Nurin melayan adiknyer.... terhibur Ibu ngan Papa melihat aksi dua beradik nie....









Ibu Dan Papa Cayang Sangat Kat Nurin & Adam......



Selamat Hari Lahir Ayah yang ke 49 tahun ( DOB 15hb Julai 1959 ).... tak dapat nak bersama ayah untuk celebrate sama-sama pada hari ini...

Along, Angah, Abang Dan Adik sayang Ayah.....








-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Guna kan lah handphone anda dengan bijak yang boleh menjana pendapatan sampingan kepada anda.

Hanya menjual RELOAD PREPAID menggunakan SMS melalui sistem MYMODE. [Asia Mobile Commerce Privilege (M) Sdn. Bhd]



KEPERLUAN ASAS UNTUK BISNES?

1. HANDPHONE. Asalkan anda ada Handphone, tidak kira pengguna pre-paid atau postpaid (pra-bayar atau pasca bayar)
2. TAHU BERSMS
3. MODAL MULA. RM55 sahaja


BILA BOLEH BISNES?

Sebaik sahaja handphone anda didaftarkan, 30 saat selepas itu anda akan menerima 4 digit PIN nombor. Anda terus boleh memulakan bisnes SERTA-MERTA!


APA YANG ANDA JUAL?

Produk Harga Runcit Produk Kod

Maxis eReload from RM5 to RM100
Maxis 012/017 30.00 M30
Maxis 012/017 60.00 M60
Maxis 012/017 100.00 M10
Maxis 012/017 10.00 M10
Celcom 013/019 50.00 C50
Celcom013/019 100.00 C100
Celcom013/019 30.00 C30
Celcom013/019 10.00 C10
iTalk 30 30.00 I30
TM Net 20 20.00 TM20
Ring Ring 10 10.00 R10
iTalk Mobile 10 10.00 IM10
Jaring 50 50.00 J50


PASARAN

Dipasarkan untuk keperluan kepada lebih 17 JUTA pengguna Handphone prepaid atau pra-bayar di Malaysia.



APA KELEBIHAN MENJUAL PREPAID MYMODE?

*Barang KEPERLUAN kepada semua pengguna handphone prepaid, Must BUY product!
*Sekali dah tahu, pelanggan yang datang mencari anda. Senang jual..Tak perlu MENJAJA!
*Tak perlu maintain PV, BV atau point bagi MyMode agen.
*BONUS 4 KALI sebulan diberi setiap minggu
*Tiada HAD bilangan penajaan
*Tidak perlu simpan STOK
*Bisnes 24 JAM di MANA-MANA sahaja
*KHIDMAT sosial kepada masyarakat, jual prepaid waktu kecemasan cth: waktu malam, kedai tutup
*Syarikat KUKUH dan STABIL
*SEMUA orang faham prepaid, tak perlu penerangan mendalam
*Tak perlu personaliti. TAK PERLU tali leher, kereta mewah, petah bercakap, cantik untuk berniaga.
*Berpeluang menjadi JUTAWAN!!


KOS/MODAL
RM54 [yuran pendaftaran]
RM11 [modal pertama]
RM65 sahaja kos perlu bayar



TEKNIK MENJADI JUTAWAN

1. KEMBANGKAN NETWORKING

Dapatkan 8 (lapan) Direct Downline bawah anda untuk capai tahap CHIEF MOBILE (CM) dan pastikan agen anda klon atau tiru perbuatan anda. Lihat kuasa gandaan exponential ini:

L1 8 agen x RM10 RM80
L2 64 agen x RM1 RM64
L3 512 agen x RM1 RM512
L4 4096 agen x RM1 RM4,096
L5 32768 agen x RM1 RM32,768
L6 262144 agen x RM1 RM262,144
L7 2097152 x RM1 RM2,097,152
L8 16777216 x RM1 RM16,777,216
L9 134217728 x RM1 RM134,217,728
L10 1073741824 x RM1 RM1,073,741,824
TOTAL (Billionaire) RM1,227,133,864

Level 7 = Mula Level JUTAWAN


2. KOMISEN JUALAN RELOAD PREPAID DIRI SENDIRI DAN DARI DOWNLINE

Keuntungan sehingga 60% dari kadar keuntungan yang ditetapkan oleh MyMODE dan lain-lain insentif menarik. Anda kongsi keuntungan DOWNLINE anda dari setiap level dengan peratusan tertentu. Bayangkan hanya 1000 daripada agen anda menyumbang RM0.10 sehari kepada anda. Maka,keuntungan anda sebulan = RM3000!!. Siapa nak bagi?!!TINDAKAN SEGERA!! Daftar dengan kami cepat...

sila layari link di bawah ini :
http://Prepaid4U.Net/?id=norlieza82


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

















Thursday, 10-Jul-2008 05:07 Email | Share | | Bookmark
Bila Nurin Sudah Bergaya!

 
 
 
Aku tengah bengang dengan server.. Penat aku design cantik-cantik.. tup-tup boleh plak hilang sumernyer..

Tak kira kat blog aku dan juga fp nie.. adus.....

Aper yang aku type pon aku dah lupa.... hehheheh..

Nie je lah, si Nurin nie... bila angin dia nak berposing dan tiba, mcm2 lah aksi dia buat.. Aku tak tepek banyak kat sini.. kang server bengong lagi.... huhuhu... menangis aku.. wat kije 2x..







Alahai.. Anak Dara aku nie....

Perangai Nurin sekarang ini :

Dah pandai merajuk, pandai mengamuk, pandai berposing, pandai menyanyi,

Pandai pesan kat ibu dan papa nyer ' hati2 tau bawak motor/keter, jangan laju2 tau!' - Pesanan penaja..

Kalau aku ber make-up ( ala, takat pakai bedak, calit gincu ngn eye shadow ) Nurin pon sama nak pakai benda-benda tur sumer.... eksen tak bagi ibunyer pakai kan.. sendiri nak buat.. Hasilnyer mcm Pontianak Harum Suldal Malam

Kalau nak makan, hanya mee sup saja yang membuka selera dia.

Susu masih wajib minum... tiap2 jam nak susu.

Kalau hantar Nurin ngn Adam ke rumah Umi ( baby sitter ), Nurin akan mengamuk nak ikut. Walhal pagi sebelum kuar umah dan sepanjang perjalanan dia ok jer. Tapi bila petang aku nak amek dia, Nurin tak nak balik.. sebuk nak duduk ngan Umi.. mengamuk lagi.. Adus... aku dengan Umi pening kelapa dgn Nurin....

Ni cartoon kegemaran dia... selain daripada Barney dan Hi5



Macam2 karenah Nurin nie....




Entry Jom Heboh... tak byk dapat amek.. bab gi Jom Heboh malam.. tak der selebriti..




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Jadi lah agen yang berdaftar dengan klik link ini --- >>> http://prepaid4u.net/?id=norlieza82



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net