Inilah Kehidupan Ku

By: Nor Liza Md Arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-Dec-2006 05:13 Email | Share | | Bookmark
Liza, Leza dan Nurin.....( Nama aku ngan hubby sama lah )

My Family..
Aku lupa la nak gi mana time nie.
Masa kat Rompin
View all 6 photos...
Sumer kenangan nie aku nak simpan sini bab Nurin dalam proses menyelah, menyentak, mengoyak album aku.. sayang weh.. nasib ada soft copy.... aku paparkan di sini yerk!! tengok lah..


Friday, 1-Dec-2006 03:26 Email | Share | | Bookmark
Nurin Qashrina bersama Papa nyer...

Nurin dan papa
kat Pantai Kuala Rompin nie
La..nak potong kek gak ker??
View all 11 photos...
Nurin nie memang rapat sangat dengan papa.. sebab selalunya time nak gi kerja, papa akan ganti pampers dan baju Nurin sebelum hantar ke umah umi ( org yang jaga Nurin ). dan papa akan hantar Nurin ke rumah umi dulu baru lah papa ke tempat kerja.
Orang pertama yang Nurin pandai sebut ialah PAPA. dan kalau Nurin bangun pagi misti panggil Papa dulu.. esk.. kesian aku sebab Nurin masih tak pandai panggil nama aku lagi..


Friday, 1-Dec-2006 02:13 Email | Share | | Bookmark
Nurin Qashrina Bt Mohd Norleza

hi... i'm Nurin...
Umur baru 9 bulan
tengah mengamuk...
View all 29 photos...
Ini lah dia my first baby.. Nurin Qashrina yang bermaksud Cahaya Istana..
Lahir pada 25hb Mac 2005 jam 9.42pm di Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru..
Masa tur beratnya 2.5kg jer... Bila aku tengok dia lepas bersalin, cute jerk bab kecik...
Lihat sahaja lah aksinya....
Kebanyakkan gambar ini di ambil ketika Nurin berusia 5 bulan hingga sekarang..


Wednesday, 20-Sep-2006 06:46 Email | Share | | Bookmark
Family Day Jab. Kecemasan & Trauma Hospital Sultanah Aminah 2006

Tanjung Balau Kota Tinggi
Prepare utk anyam ketupat's games
antara family members yang hadir
View all 78 photos...
I nilah dia suasana kemeriahan Family Day anjuran Jawatankuasa Jabatan Kecemasan dan Trauma Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru bagi menghargai peranan dan penat lelah mereka yang berkorban untuk berbakti kepada masyarakat...
Seramai hampir 100 orang menyertainya... Family Day di adakan pada 25-26 hb Mac 2006 di Nelayan Beach Resort, Tanjung Balau Kota Tinggi Johor..
Seronok woo.. tahun depan rancang nak buat di mana yerkk...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net