Inilah Kehidupan Ku

By: Nor Liza Md Arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Dec-2008 04:31 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan Di Hari Raya



Salam Aidiladha!!
Oleh kerana aku kat opis di hari Jumaat yang indah di tambah dengan waktu rehat yang panjang
maka aku dengan senang hati mengedit gambo yang tak banyak tur utk paparan kali ini..

Maklumlah, dah lama bebeno aku tak update umah aku nie sampai dah bersawang jadinyer.....

Tapi naper plak photobucket aku nie tetiba hang pulak.......
Adeh......



Tahun nie aku beraya kat umah MIL di Felda Keratong 2, Bandar Tun Razak, Muadzam Shah Pahang. Lepas tengok korban kat masjid ( org punya korban bukan aku punya ), kami pon bersiap2 nak gi Kuantan beraya umah adik FIL aku. tapi aku tak terpikir pon nak snap sana sini.. cuma bila malam tur, asben ajak aku anak beranak gi Teluk Cempedak ngan Sungai Kuantan jerk.. suasana malam kat sini sunyi je compare kat JB yang happening sampai ke pagi





Keesokkan harinya, kami sumer balik kampung mertua aku kat Kg Sepayang, Kuala Rompin Pahang.. aku suka balik sini. Kat sini, ader keindahan alam semula jadi yang tak der kat kampung aku.
Di sini, ader pantai, ader sawah bendang.... jakun aku di buatnya......











Petang tu, aku sefamily terus balik Pasir Gudang. MIL aku balik Muadzam Shah la.....
Penat asben aku drive sorang.... tapi syukur, tak der aper2 masalah berlaku... tak kene banjir, tiada kemalangan jiwa.. syukur sangat..... cuma PENAT giless.....






Monday, 8-Dec-2008 15:01 Email | Share | | Bookmark
SALAM AIDILADHA

Salam Aidiladha
sekarang nie aku berada di Kuantan Pahang beraya kat umah Mak Cik asben.

Sori lah, gambo banyak yang nak aku upload
Tapi keadaan tak mengizinkan aku upload gambo2 tersebut.

Bila aku bukak je laptop nie, Nurin dah merengek nak tengok citer Upin Dan Ipin yang aku simpan. Kemudian, Adam dengan lajunya merangkak dan tangan nyer pantas mencapat keyboard laptop aku..

Tak boleh langsung nak buat keje

InsyaAllah, aku akan cuba berusaha utk upload gambo2 tersebut bersama gambo2 raya korban nie.. ( tak banyak pon )

Salam Aidiladha dari aku di sini.. maaf zahir dan batin


Friday, 7-Nov-2008 15:51 Email | Share | | Bookmark
Entry Baru Mcm2

Ngantuk giless nak upload gambo... skg nie dah kol 12am da.... adeh.. mata dah pinar dah nie... tak larat nak upload lagi..

Tapi... layan je lah yerk.....




















abis dah sesi Open House nie....

Next gambo gi picnic plak.... baru nak upload kat photobucket nie.......













Otw balik ke Pasir Gudang, singgah jap kat Kota Tinggi, shopping2..... pastu perut plak nak di isi.... gi ler makan jap....






Friday, 31-Oct-2008 04:37 Email | Share | | Bookmark
Open House EDHSAJB

Kepada semua yang terlibat membantu aku.. ribuan terima kasih di ucapkan.. thanks a lot...









Jumpa lagi.......


Thursday, 23-Oct-2008 03:29 Email | Share | | Bookmark
Bila Aku Dan Kengkawan Beraksi....

Ni gambo semalam ( 22hb Oktober 2008 ) masa aku nak balik keje.....
Saja je snap gambo kwn2 yang tgh nak makan.... kebetulan patient tak baper ramai... so dorang cepat2 lah gi makan.. takut bila patient ramai, dorang tak sempat nak jamah makanan dorang....



Yang nie amek gambo dgn Zu, bab Zu nak pindah Hospital Bentong ujung bulan nie......




[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net