Automate your Marketing
with Womplify




 
Inilah Kehidupan Ku

By: Nor Liza Md Arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Apr-2010 07:52 Email | Share | | Bookmark
Akhirnya, Kau Pergi Jua.. ha3

 
 




Wednesday, 31-Mar-2010 08:22 Email | Share | | Bookmark
Bye-bye Anak2 Ibu... Esok Ibu Dah Start Keje!

 
 
 
Salam

Espk, 1hb April 2010 aku akan mula bekerja setelah bercuti bersalin selama 60 hari.... rasa sayang nak tinggalkan anak2 lebih2 lagi yg kecil ni...

Tapi apakan daya, aku perlu juga bekerja.....

NURIN QASHRINA


ADAM IDLAN HAKIMI


NURIN ERYNA


Monday, 29-Mar-2010 17:23 Email | Share | | Bookmark
I'm Back!!! My New Baby ~ Nurin Eryna

 
Salam..

MMg tersangat2 lah lama tak masuk dn update..
Hingga lupa kewujudan fotopages sbb bz melayan blog dn facebook..
dan kepada sesiapa nak add kat FB leh add k!! >> norlieza10@gmail.com <<

Skg nak perkenalkan ahli baru dlm keluarga kami..
NURIN ERYNA..

lahir pada 30hb Januari 2010 ( sepatutnya due on 13hb Febuari 2010, awal 2 minggu ) di Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru jam 8.40am// berat hanya 2.3kg

Now after 2 month, Eryna dh 3.9kg....



Monday, 5-Jan-2009 05:55 Email | Share | | Bookmark
SUKER-SUKER AMEK GAMBO

 
 
1HB jANUARI 2009 ~ JOHOR KEJE TAU!!

Bebudak PPW 1 ( Penolong Pegawai Perubatan Penempatan Wajib Group 1 ) dah abis sesi attachment di Jabatan Kecemasan Dan Trauma, HSAJB selama 6 bulan ( sejak dorang dpt Diploma sampai skg nie ) ~ bebudak lelaki berbaju putih itew sumer....

Maka sudah tiba masanya, dorang akan menjalankan tugas di mana2 hospital / klinik kesihatan seperti yang di arahkan oleh KKM kelak..



huh.. nasib patient tak der tau tak.... kalau tak, sure kene komplen BAEK pya kat Pak Pengarah



gambo jabatan aku nie buruk eik!! banggunan baru dh siap, tunggu masa nak pindah jerk... fuh!! cepat2 lah pindah.. jabatan nie tak mampu nak penampung patient yang ramai gilesss.. sesak di buatnya

Kami di EDHSAJB mendoakan agar kalian semua berjaya di tempat masing2. Di harapkan segala pengalaman, tunjuk ajar selama 6 bulan akan di praktik kat tempat kerja baru nanti.......

Cayok!!!


Thursday, 25-Dec-2008 14:36 Email | Share | | Bookmark
HARI CUTI YANG SUNGGUH SUNYI

Naper sunyi?
Anak2 aku sumer tak der....

Pegi mana?
Adik aku bawak anak2 balik kampung. Ayah rindu kat cucu2 nya.... Aku tinggal laki bini je kat umah. huhuhu....

Cian kan aku... sungguh buhsan bila anak2 tak der.. sunyi sepi.. tak ceria langsung umah...
Actually, ari nie aku kene OT.. keje shif pagi kol 7am - 2pm... Balik umah, hanya asben je ader tunggu aku balik keje. Biasanya, si Nurin yang akan bukak pintu sambut aku di ikuti Adam yang merangkak dengan lajunya....

Rindunya kat anak2... cepat2 lah dorang balik hendaknya.

Nurin Qashrina - Anak Dara aku....


Adam Idlan Hakimi - Anak Bujang aku....














Ibu dan Papa rindu sangat kat Nurin dan Adam..

p.s Adam baru tumbuh gigi atas ( kiri ) pada 20/12/08 dan gigi bawah ( kiri ) pada 22/12/08.. aku yang over excited....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net